En blogg om privatekonomi, sparande och börsen.

Om bloggen

Bloggen handlar om privatekonomi och sparande. Syftet med bloggen är att inspirera andra att börja med sitt sparande eller att börja spara i fonder och aktier.

Jag kommer skriva om det jag lär mig om börsen överlag och erfarenhet som kan vara kul att dela med sig, som för- och nackdelar med att jobba hemifrån.

 

Lite kort om mig

  • 30 år
  • Kvinna
  • Bor i en av Sveriges största städer
  • Arbetar inom infrastruktur
  • Började spara 2016
  • Hobby: sparande, aktier, fotografering, friluftsliv & filmer.

 

Lite längre om mig

Min bakgrund är den att jag växt upp med föga ekonomisk tillgång och med begränsad kunskapsöverföring från nära och kära. Strax efter gymnasiet halkade jag in på ett äventyr av entreprenörskap, nytänk och finansiell spänning. Dock som varje äventyr så hade min livstil dess upp- och nedgångar och jag hamnade i en ekonomisk kraftig svacka. Min livstil har svajjat allt från att bo i en källare till att bo i den dyraste hyresrätten i stan med havsutsikt och exklusiva sportbilar. Från att ha jobbat med volontärarbete till att ha dykt med miljonärer i Centralamerika.

Bloggen är till för att dela med mig min erfarenhet och mina kunskaper om att spara pengar.

The price of anything is the amount of life you exchange for it – Henry David Thoreau

Dagtid arbetar jag inom infrastruktur. Min hobby är att nörda mig i aktier och fonder, som jag blev intresserad av sommaren -16. Utöver ekonomiska intressen tycker jag om att kolla på filmer och njuta av friluftsaktiviteter. När jag får tid över från mitt ”vanliga” liv gillar jag läsa bloggar om privatekonomi och om entreprenörskap. Jag hoppas att denna blogg kan vara till nytta för andra och att den kan vara inspirerande!

/Till

Betala tillbaka privatlån blogg